Snelgroeiende haagplanten

Op deze pagina vind je onze snelgroeiende haagplanten. Vers van de kweker en alle in pot gekweekt.

 

Meer informatie


Filter
Pagina 1 / 1
  • Toon
 
Populair
400 cm
1 Review
1
99
Va.
Populair
400 cm
2 Reviews
Gewone beuk
Fagus sylvatica
1
99
Va.
Populair
1000 cm
1 Review
Ierse klimop
Hedera hibernica
1,79
1
99
Va.
Populair
300 cm
2 Reviews
2
09
Va.
500 cm
Populair
250 cm
2,49
2
09
Va.
Populair
400 cm
1 Review
uitverkocht
Populair
300 cm
uitverkocht
350 cm
uitverkocht
150 cm
uitverkocht

Voor wie opzoek is naar een snel groeiende haagplant doet er goed om om te kiezen voor een van onderstaande haagplanten. Deze planten hebben namelijk één ding gemeen. Ze groeien hard! Hierdoor is deze groep tuinplanten erg geliefd en daarbij ook nog eens betaalbaar. In slechts enkele jaren groeien deze planten uit tot een volwaardige haag. Alle snelgroeiende hagen van Plant & Grow zijn in pot opgekweekt. Hierdoor is het wortelgestel sterk ontwikkeld en kan daardoor jaarrond aangeplant worden zolang de bodem maar niet is bevroren. Je bent dus niet afhankelijk van bepaalde plantseizoenen! Alle snelgroeiende haagplanten komen rechtstreeks van de kweker waardoor je verzekerd bent van topkwaliteit planten!

 

Een snelgroeiende haag voor snel resultaat!

Hard groeiende haagplanten dienen minimaal twee keer per jaar gesnoeid te worden (voorjaar en zomer). Hierdoor zal de haag het mooiste dichtgroeien. Door tijdig te snoeien voorkom je rigoureuze snoei en beperk je het onderhoud aan de haag. Bemest daarbij twee keer per jaar, in maart/april en juni/juli en geef bij aanhoudende droogte tijdig water. 

Alle haagplanten zijn binnen 1 tot 5 werkdagen leverbaar. Na ontvangst van je bestelling verzamelen wij de planten uit de kwekerij en verpakken deze op een stevige en zorgvuldige manier. Hierdoor kan levering zonder kwaliteitsverlies plaatsvinden. Op de dag van levering zelf ontvang je een track & trace code om de zending te volgen en te zien hoe laat de haagplanten geleverd worden.


Niet zeker of deze plant iets is voor in jouw tuin?

Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met je op.
Betaalmethodes

Wij zijn gecertificeerd!
Thuiswinkel Waarborg
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

Onze socials

Volg ons op social media


Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW. Prijzen zijn exclusief verzendkosten.