Hart voor groen, met liefde verpakt!

Als we ergens trots op zijn bij Plant & Grow, dan is dat wel onze eigen, unieke en zelf ontwikkelde verpakking voor onze 9x9 cm pot planten. Na vele jaren van (door)ontwikkeling en research hebben we een verpakking ontwikkeld die het mogelijk maakt om planten onbeschadigd en snel via de pakketdienst bij je thuis te laten bezorgen. Plant & Grow is de enige plantenwebshop die deze verpakking gebruikt. Onze plantverpakking is dan ook:

  • Schokbestendig waardoor planten onbeschadigd geleverd kunnen worden
  • Vochtbestending
  • Gemaakt van FSC gecertificeerd karton
  • Volledig plastic vrij
  • Volledig opnieuw recyclebaar

We versturen de planten met voldoende vocht zodat ze tijdens het transport niet uitdrogen. Hierbij gaat onze voorkeur uit naar een eerder wat ‘droge(re)’ grond dan te nat, zeker omdat de plant in de verpakking nauwelijks vocht verliest. Uitdroging is dan ook uitgesloten. Wij verpakken onze planten liggend en geklemd in de tray. Op deze manier kunnen we meerdere planten, gestapeld per doos versturen. We werken met verschillende afmetingen dozen om de loze ruimte tijdens het transport zo klein mogelijk te houden. Hiermee besparen we onnodig verpakkingsmateriaal en zorgen we dat er meer pakketjes in de vrachtwagen/bestelbus passen (efficiënter transport en dus minder kilometers).

Met liefde voor jou verpakt
Onze unieke plantverpakking
Onze unieke plantverpakking
Onze unieke plantverpakking
Onze unieke plantverpakking
Onze unieke plantverpakking

Het versturen van de planten

Zodra wij je bestelling compleet hebben wordt deze ingepakt en verzendklaar gemaakt. Op dezelfde dag zal de bestelling ook nog worden verstuurd. Vanaf dat moment ontvang je van ons een e-mail (bestelling staat klaar voor verzending) met bijbehorende track & trace code. Onder normale omstandigheden vindt levering de volgende werkdag plaatst. Bestellingen die op vrijdag verzendklaar worden gemaakt worden doorgaans op zaterdag geleverd.

De verpakkingstijd van de planten inclusief bezorging bij onze klanten is doorgaans minder dan 24 uur, hierdoor blijven de planten in topconditie. Zelfs een langere verpakkingstijd bij eventuele vertragingen is mede door onze manier van verpakken geen enkel probleem.

Op de dag van levering zelf ontvang je in de ochtend een e-mail (controleer je spam-box) over het tijdstip van levering. Zo weet je binnen een tijdsvak van een uur (bijvoorbeeld tussen 10:00 en 11:00 uur) wanneer je bestelling geleverd gaat worden. Weet je dan al dat je niet thuis bent? Volg dan de instructies op uit de e-mail van onze pakketbezorger. Je hebt hierbij de mogelijkheid om:

Kortom, genoeg mogelijkheden om je bestelde planten zo snel mogelijk in huis te hebben. Zodra de planten zijn bezorgd haal je ze snel uit de verpakking zodat ze kunnen luchten en geef indien nodig water. Voor tips over het aanplanten, zie onze pagina plantinstructies.

Betaalmethodes

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

Onze socials

Volg ons op social media


Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW. Prijzen zijn exclusief verzendkosten.