Langere levertijd

Door de voorjaarsdrukte in combinatie met een onderbezetting vanwege het coronavirus kunnen de levertijden oplopen naar 5 tot 10 werkdagen. Houd de orderstatus van je bestelling in de gaten om de meest recente voortgang van je bestelling in te zien en de verwachte leverdag. 

Op het moment dat je bestelling klaar staat voor verzending ontvang je van ons een e-mail. Levering vind dan onder normale omstandigheden de volgende werkdag plaats. Tijdstip van levering binnen een tijdsvak van een uur ontvangt u op de dag van levering zelf (in de ochtend).

 

Contactmogelijkheden Plant & Grow

Vanwege de voorjaarsdrukte in combinatie met het coronavirus zijn we momenteel telefonisch niet bereikbaar. Wij zouden het zeer waarderen wanneer u vragen of opmerkingen via de mail (info@plantengrow.nl) aan ons door zou willen geven. Op deze manier kunnen we overdag de volledige focus leggen op het verzendklaar maken van onze orders. Hierdoor kunnen we de langere levertijd beperken en in de middag/avonduren alle e-mails van onze (potentiële) klanten beantwoorden.

 

Hopende op uw begrip,

Team Plant & Grow

 

Bij Plant & Grow betaal je veilig en vertrouwd met

Betaalmethodes
Wij zijn gecertificeerd!

Thuiswinkel Waarborg
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice


Onze socials
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies