Online planten kopen, vers van de kweker!

Tuinplanten online kopen kan voordelig bij Plant & Grow, de planten specialist van Nederland en België! Wij leveren een breed assortiment goedkope tuinplanten die je eenvoudig online kunt bestellen. Met behulp van onze plantconfigurator vind je eenvoudig de juiste beplanting voor jouw tuinsituatie! Ons ruime assortiment planten komt rechtstreeks van de kweker. Dit zorgt voor gezonde, kwalitatieve tuinplanten tegen scherpe prijzen. Je kunt hierbij veilig betalen met een gewenste betaalmethode in onze webshop. Binnen slechts 1 tot 5 werkdagen word je online bestelling met aangroeigarantie, zorgvuldig verpakt en zonder kwaliteitsverlies bij je thuisbezorgd. De bestelde planten kun je ook bij een afhaalpunt laten bezorgen. Vanaf €100,- gratis verzending!

Plant & Grow is een gespecialiseerde en servicegerichte, online tuinplanten webwinkel gevestigd in Beek en Donk (Noord-Brabant). Het adres voor kwaliteit planten die je eenvoudig online kunt bestellen! Wij leveren een ruim assortiment (wintergroene) buitenplanten die vrijwel allemaal jaarrond verkrijgbaar zijn (en gratis verzending vanaf 100 euro). Houdt er rekening mee dat iedere plant die wij leveren rechtstreeks uit de kwekerij komt (geen tuincentrum) en pas wordt aangeboden in onze webshop, als deze door de kwaliteitseisen van de kweker zijn gekomen. Hierdoor kunnen wij online planten van goede kwaliteit aanbieden tegen scherpe prijzen!

Al jaren werken wij samen met diverse kwekers waardoor het assortiment tuinplanten inmiddels is uitgegroeid tot een breed scala aan bloeiende vaste planten, siergrassen, sierheesters, varens, klimplanten, haagplanten, struiken, groenblijvende bomen, bijen- en nectarplanten, bladplanten, borderplanten, kruidenplanten, prairieplanten, rotsplanten, bodembedekkers, coniferen, terras- en balkonplanten (ook wel potplanten of kuipplanten genoemd) en enkele eenjarige plantjes. En om het makkelijk te maken: een account aanmaken is bij Plant & Grow niet nodig om online groenblijvende planten te kunnen bestellen! Daarbij kun je veilig betalen door middel van iDEAL,Creditcard, Bancontact (Mister Cash) of AfterPay. Goedkoop tuinplanten bestellen kan dus gemakkelijk online vanuit je luie stoel! Alle (groenblijvende) planten die je bij online tuincentrum Plant & Grow kunt kopen, zijn met de grootste zorg en op een duurzame manier opgekweekt. Wij leveren uitsluitend tuinplanten die potgekweekt zijn, zo ook het assortiment bomen en heesters. Hierdoor ben je verzekerd van een goed ontwikkeld wortelgestel. Uitval van tuinplantjes is daardoor vrijwel uit te sluiten, zeker wanneer de plantinstructies van Plant & Grow worden opgevolgd. Een ander bijkomend voordeel van potgekweekte perkplantjes is dat je ze jaarrond (zolang het op 't moment van aanplanten niet vriest) kunt aanplanten. Je bent dus niet afhankelijk bent van bepaalde seizoenen en kunt dus zelfs in de winter planten.

Door de korte logistieke lijnen kan de bestelde tuinplant al binnen 1 tot 5 werkdagen bij je worden thuisbezorgd, ongeacht de bestelgrootte. Daarbij kunnen de plantexperts van Plant & Grow je voorzien van gratis advies wanneer je bijvoorbeeld specifieke vragen hebt over een bepaalde soort tuinplant. Je bent bij ons altijd verzekerd van goed advies en een snelle levering. Gratis bezorging is al mogelijk vanaf €100,-. Daarbij kun je je bestelling laten bezorgen bij één van de 1.600 afhaalpunten van DPD. Alle winterharde planten worden op een stevige en zorgvuldige manier ingepakt zodat transport naar de klant snel en zonder kwaliteitsverlies kan plaatsvinden. Het laten thuisbezorgen van je siergrassen bespaard je daarbij weer een heleboel gesjouw. Tuinplanten kopen bij een tuincentrum is dus niet meer noodzakelijk om je tuin op te fleuren met de mooiste bloemen en planten. Bestel dus je vaste planten online bij Plant & Grow!

 

Beplanting voor in de tuin

Plant & Grow is een online plantenwinkel waar je tuinplanten kunt bestellen en laten bezorgen. Wij leveren het grootste assortiment aan buiten planten voor de beplanting van je tuin. Of het nu gaat om tuinbeplanting voor in de voortuin of achtertuin, in bloembakken of op het balkon, Plant & Grow is dé online tuin winkel waar je goedkoop planten kunt kopen. Bestel je plant(en) vandaag nog en deze worden binnen enkele dagen al bij je bezorgd. Via de orderstatus op onze website kun je je bestelling volgen en wordt je vooraf op de hoogte gebracht van de levering.

Tuinplanten kiezen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn met behulp van de plantconfigurator op onze pagina. Kies bijvoorbeeld 'makkelijke tuinplanten' of 'Japanse planten' en wij tonen je automatisch alle bijpassende soorten. Voor bloeiende tuinplanten kun je het beste kijken bij de vaste planten en borderplanten. Dit zijn veelal plantjes met een rijke bloei. Echte zomerbloeiers zijn de Echinacea, Rudbeckia en Verbena. Deze planten dienen dan ook in de volle zon te staan voor zoveel mogelijk bloemen. Planten die goed tegen zon en droogte kunnen zijn bijvoorbeeld de Sedum en Tijm. Dit zijn tuinplanten soorten die ook weinig water nodig hebben. Potplanten voor op het balkon (in de zon) vind je onder de subcategorie pagina terras- en balkonplanten.

Schaduwplanten voor buiten, ook wel schaduwminnende planten genoemd doen het goed zonder al te veel zon te krijgen. Hierbij maken we onderscheid tussen schaduw en halfschaduw buitenplanten. Bekende planten voor in de schaduw zijn de Hosta, Geranium en Astilbe. Een winterharde en groenblijvende schaduwplant is de Schuimbloem (Tiarella cordifolia). Planten die altijd groen blijven zijn de zogenoemde groenblijvende planten. Dit zijn echt planten voor in de winter, ze geven dan namelijk ook kleur aan je tuin. Probeer zo'n één vierde van je beplanting groenblijvend te houden, dus struiken die in de winter zijn blad behouden. Of het nu gaat om goedkope, hoge of snelgroeiende planten, wij hebben voor iedere klant passende planten voor buiten.

Groot assortiment aan buitenplanten

Houdt er rekening mee dat het groeisucces van de geleverde perkplanten mede afhankelijk is van de verzorging en onderhoud na levering. Plantjes die je bij ons koopt moeten natuurlijk wel goed gaan groeien. Daarom vind je in de tuinplanten webshop per product uitgebreide informatie over de plant, bijvoorbeeld hoe en wanneer je een haagplant moet snoeien. Heb je niet zo’n groene vingers of ben je bang iets verkeerds te doen? Met behulp van de productinformatie weet je precies in welke grond de plant moet staan, wat de beste standplaats is en hoe je een (groenblijvende) heester moet verzorgen.

Zo kun je bijvoorbeeld ook gemakkelijk zelf bloeiende vaste planten vinden voor een specifieke maand. Online planten kopen was nog nooit zo makkelijk! Door onze snelle levering (1-5 werkdagen) heb je je bloemen en planten spoedig in huis. Een account aanmaken is hierbij niet noodzakelijk en wij bieden gratis bezorging boven de 100 euro. Omdat wij volledig achter ons product staan, durven wij aangroeigarantie te geven op het gehele assortiment tuinplanten. Met onze online zoekfunctie (filternavigatie) op de categoriepagina’s kun je eenvoudig aanvinken aan welke eisen de plant moet voldoen. Zo kun je eenvoudig en zonder al te veel kennis van tuinplantjes online toch tot de juiste plantkeuze komen die aansluiten bij jouw eisen en wensen. Goedkope planten kopen was nog nooit zo makkelijk! Heb je bijvoorbeeld een schaduwrijke tuin en je hebt dit aangevinkt in de filternavigatie, dan komen onder andere de varens en andere schaduw planten als passende suggesties uit de zoekresultaten. Wil je planten tegen onkruid? Dan kom je al snel uit op bodembedekkende planten. Zijn er desondanks toch nog vragen, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Ook voor goedkope tuin ideeën (onze plantpakketten), gratis advies over tuinplanten kopen of vragen over je online bestelling kun je contact met ons opnemen. Wellicht staan sommige vragen al bij de veel gestelde vragen onderaan deze pagina (FAQ). De medewerkers van tuinplantenwinkel Plant & Grow staan je in ieder geval altijd graag te woord. Tevens kun je jezelf aanmelden voor onze nieuwsbrief en blijf je op de hoogte van de laatste tuin-nieuwtjes, plant aanbiedingen en informatie over de tuin bemesten. Daarbij ontvang je ook tips en tricks over de verzorging van populaire tuinplanten op dat moment. Wacht niet langer en start snel met de tuin aan planten!

 

Winterharde en groenblijvende tuinplanten

Plant & Grow heeft een grote diversiteit aan wintergroene planten die vrijwel allemaal winterhard zijn. Dit houdt in dat de tuinplanten in ons klimaat zonder enige bescherming tijdens vorst goed kunnen overleven. Een groot voordeel is dat de bladhoudende planten ook in de winter groen blijven en daardoor dus ook voor kleur zorgen in de tuin. Naast ons assortiment winterharde en groenblijvende planten delen we onze populairste productgroepen als volgt in:

Bodembedekkers

Dit zijn bodembedekkende planten die een netwerk van wortels en bladeren vormen waardoor binnen korte tijd grote oppervlakten zijn dichtgegroeid. Bijkomend voordeel is dat de bodembedekkers in de meeste gevallen wintergroen zijn en daarvoor een laag vormen tegen onkruid. Een van de bekendste en makkelijkste bodembedekkers is de Vinca minor. Door de kruipende groeiwijze is de bodembedekker ook eenvoudig te combineren met bijvoorbeeld planten op stam of onder hoge heesters en bomen. Kortom, de ideale buitenplant.

Siergrassen

Een populaire tuinplant die de laatste jaren steeds meer terrein wint in onze tuinen. Wuivend door de wind bewegen de bladeren van het gras sierlijk mee en is de plant op vele manieren toepasbaar. Met name de laagblijvende siergrassen kunnen perfect gebruikt worden als onderbeplanting bij hoge heesters en bomen maar zijn ook perfect te combineren met bloeiende tuinplanten. De siergras is over het algemeen onderhoudsarm en vormt, afhankelijk van de soort, prachtige bloempluimen in met name de nazomer en herfst.

Vaste planten

Wanneer je opzoek bent naar sfeer, kleur en beleving in de tuin moet je toch echt bij de vaste planten zijn! Deze vrolijke en bloeiende vaste planten zijn de echte sfeermakers. Deze perkplant bloeit uitbundig, is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en trekt daarbij vlinders, bijen en hommels aan. De productgroep laat zich daarbij ook makkelijk combineren met andere tuinplanten zoals de siergrassen en bamboe maar ook met eenjarige planten. Onder de vaste planten heeft Plant & Grow een selectie gemaakt voor wie specifiek opzoek is naar bijen-en nectarplanten, bladplanten, borderplanten, kruidenplanten, prairieplanten of rotsplanten.

Haagplanten

Een goedkope en groene oplossing om privcay in de tuin te creëren. Haagplanten zijn perfect geschikt om een scheidingslijn te vormen, om borders te omranden of om als afscheiding van de tuin te gebruiken. Een groot voordeel is dat alle haagplanten van Plant & Grow potgekweekt zijn en daardoor dus jaarrond aangeplant kunnen worden. En ja, dit geldt dus ook voor bijvoorbeeld een Fagus sylvatica. Aangezien het wortelgestel in het potje dermate goed is ontwikkeld kan de plant in ieder seizoen gepoot worden. Wij leveren een select maar sterk assortiment bladhoudende hagen en bladverliezende hagen.

Struiken

Struiken zijn het geraamte van je tuin. Ze zorgen voor 'boby' en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten: van bladverliezende heesters tot bladhoudende heesters en van rijkbloeiend tot snelgroeiend. Ze kunnen als solitair worden toegepast is borders of plantenbak, maar ook al groepsbeplanting of haag. De sierwaarde van de struik/heester kan zijn de vorm, kleur, bloei, geur, bes of bast van de plant. Door de ruime keuze in ons assortiment is er altijd wel een soort te vinden passend voor een plekje in de zon, schaduw of half schaduw. Onder de productgroep struiken vind je de subgroepen sierheesters en coniferen.

Varens

De varen is een oersterke tuinplant die niet bekend staat om de bloemen (deze soort bloeit namelijk niet) maar om zijn decoratieve blad. De varen groeit het beste op een schaduwrijke plek en is daardoor dus ideaal voor de donkere plekjes in de tuin!

Terras- en balkonplanten

Zoals de naam al doet vermoeden zijn deze planten perfect te gebruiken voor op het balkon of terras. Deze terrasplanten en balkonplanten groeien goed in een plantenbak of pot. Dankzij de (rijke) bloei en/of het attractieve blad van deze planten kun je genieten van stijlvolle beplanting.

Betaalmethodes

Wij zijn gecertificeerd!
Thuiswinkel Waarborg
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

Onze socials

Volg ons op social media


Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW. Prijzen zijn exclusief verzendkosten.