PlantGrow

PlantGrow is een revolutionaire serie plantaardige meststoffen om je planten in je tuin op een natuurlijke manier te voeden. Geen chemicaliën, geen dierlijke producten - alleen pure plantkracht!

Meer informatie


Filter
Pagina 1 / 1
  • Toon
 
PlantGrow
Bodemverbeteraar
Plantbooster
12
95
Va.
PlantGrow
Plantenvoeding
Plantenvoeding
10
95
Va.

Het PlantGrow®-assortiment natuurlijke meststoffen is de eerste in zijn soort die beschikbaar is voor de (hobby)tuiniers. Deze unieke plantenvoeding wordt geproduceerd met behulp van een volledig natuurlijk proces (gepatenteerd) van anaerobe vergisting - hetzelfde proces dat wordt gebruikt om biobrandstoffen te produceren.
Zorgvuldig geselecteerd plantaardig materiaal, waaronder maïs, gras en suikerbiet, wordt toegevoegd aan afgesloten tanks waar de magie begint! Onschadelijke natuurlijke bacteriën breken de organische stof af om een ​​stroom biogas en een vezelig, slibachtig materiaal te produceren. Het gas wordt omgezet in energie en teruggevoerd naar het landelijk gastransportnet, terwijl het slib wordt gebruikt om dit hoogwaardige, premium assortiment plantenmeststoffen te maken.

Tijdens de ontwikkeling lieten deze producten verbluffende resultaten zien. PlantGrow verving de kunstmest op de boerderij volledig na het testen. Regelmatig gebruik vertoont een langdurig effect op planten, waardoor het een sterkere, gezondere groei produceert en de productie van gewassen en bloemen tot 30% verhoogt. Deze innovatieve meststoffen voeden de bodem en zorgen voor essentiële voedingsstoffen voor planten en dus een sterke, gezonde groei. Een bodemverbeteraar en meststof in één!

PlantGrow wordt geproduceerd met behulp van hernieuwbare energie en volledig duurzame processen. Het is biologisch, veganistisch en volkomen veilig voor bijen, dieren en kinderen. Eco-tuinders die op zoek zijn naar natuurlijke en biologische producten, zullen PlantGrow geweldig vinden.


Niet zeker of deze plant iets is voor in jouw tuin?

Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met je op.
Betaalmethodes

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

Onze socials

Volg ons op social media


Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW. Prijzen zijn exclusief verzendkosten.