Stap 3. Bezorging van de planten

Zodra wij je bestelling compleet hebben wordt deze ingepakt en verzendklaar gemaakt. Op dezelfde dag zal de bestelling ook nog worden verstuurd. Vanaf dat moment ontvang je van ons een e-mail (bestelling staat klaar voor verzending) met bijbehorende track & trace code. Onder normale omstandigheden vindt levering de volgende werkdag plaatst. Bestellingen die op vrijdag verzendklaar worden gemaakt worden doorgaans op zaterdag geleverd.

De verpakkingstijd van de planten inclusief bezorging bij onze klanten is doorgaans minder dan 24 uur. Hierdoor blijven de planten in topconditie. Zelfs een langere verpakkingstijd is mede door onze manier van verpakken geen enkel probleem.

Levering

Op de dag van levering zelf ontvang je in de ochtend een e-mail (controleer je spam-box) over het tijdstip van levering. Zo weet je binnen een tijdsvak van een uur (bijvoorbeeld tussen 10:00 en 11:00 uur) wanneer je bestelling geleverd gaat worden.

Weet je dan al dat je niet thuis bent? Volg dan de instructies op uit de e-mail van onze pakketbezorger. Je hebt hierbij de mogelijkheid om:

  • het bezorgadres of de bezorgdag te wijzigen,
  • het pakket te laten bezorgen bij een afhaalpunt in de buurt of
  • neerzettoestemming te geven (bijvoorbeeld onder de carport of bij de voordeur).

Blijk je toch niet thuis te zijn en was bezorging bij de buren ook niet mogelijk? Op het niet-thuis-bericht, dat door de chauffeur voor je is achtergelaten, lees je wat je kunt doen om de bestelling alsnog zo spoedig mogelijk in ontvangst te nemen.

 

Pakket openen en aanplanten

Kortom, genoeg mogelijkheden om je bestelde planten zo snel mogelijk in huis te hebben. Zodra de planten zijn bezorgd haal je ze snel uit de verpakking zodat ze kunnen luchten en geef indien nodig water. Voor tips over het aanplanten, zie onze pagina plantinstructies.

Betaalmethodes

Wij zijn gecertificeerd!
Thuiswinkel Waarborg
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

Onze socials

Volg ons op social media


Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW. Prijzen zijn exclusief verzendkosten.