Verbena (IJzerhard)

Bekijk hieronder al onze soorten Verbena, ook wel IJzerhard genoemd die rechtstreeks vanaf de kweker worden geleverd.Filter
Pagina 1 / 1
  • Toon
 
Populair
150 cm
2
19
Va.
Populair
60 cm
1 Review
2
69
Va.

Verbena (IJzerhard) Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen over Verbena (IJzerhard)


Wanneer kun je Verbena planten?

Alle Verbena planten van Plant & Grow kunnen jaarrond geplant worden zolang het op het moment van aanplanten maar niet vriest. Dit komt omdat al onze Verbena potgekweekt zijn en daardoor een goed wortelgestel hebben. Je hoeft dus niet te wachten tot het voorjaar met aanplanten, dit kan ook gewoon in de zomer, herfst en zelfs de winter.


Wat kost Verbena?

De prijs van de Verbena is afhankelijk van de potmaat (grootte/leeftijd van de plant). Bekijk op deze pagina de actuele prijs van de Verbena planten.


Wanneer kun je het beste Verbena snoeien?

De Verbena kan het beste in het vroege voorjaar, net na de winter, gesnoeid worden. Hierbij worden de afgestorven stengels van het seizoen (die in de winter de plant beschermen tegen vorst) tot zo'n 5 tot 10 cm boven de grond teruggesnoeid. Gebruik hiervoor een snoeischaar of heggenschaar.


Waar koop ik Verbena?

Verbena planten kunt je voordeling online bestellen bij Plant & Grow. Al onze planten komen rechtstreeks van de kweker waardoor je verzekerd bent van de beste kwaliteit.


Welke soorten Verbena zijn er?

Plant & Grow heeft de twee meest gebruikte Verbena planten in zijn assortiment, namelijk de Verbena bonariensis (150 cm) en de Verbena bonariensis 'Lollipop' (60 cm).


Waar verbena planten?

Verbena groeit het beste op een zonnige plek in de tuin. Plant de Verbena planten dus ook een zonrijke plek in je tuin om maximaal te kunnen genieten.


In wat voor grond groeit de Verbena

De Verbena groeit in iedere goed-doorlatende bodem. De grondsoort is van ondergeschikt belang. Zorg dat de grond voldoende luchtig is (dus goed omspitten) en zorg dat overtollig water in de bodem weg kan zaken. Daarbij is het belangrijk dat de bodem voedselrijk is, dus tijdig bemesten voor een rijke bloei en gezonde plant.


Welke planten kun je combineren met Verbena?

De Verbena laat zich eenvoudig combineren met andere planten. Voor de mooiste plantcombinaties, zie onze plantpakketten op de productpagina's van de Verbena zelf.


Niet zeker of deze plant iets is voor in jouw tuin?

Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met je op.
Betaalmethodes

Wij zijn gecertificeerd!
Thuiswinkel Waarborg
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

Onze socials

Volg ons op social media


Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW. Prijzen zijn exclusief verzendkosten.